Binnenkort: volledig nieuwe versie van ons handboek Mediatraining

Nieuws is tegenwoordig big business. Een presentatie op YouTube, een interview op de regionale tv, een interview met BNR, NPO of VRT, een artikel in traditionele media, een uitspraak op twitter, of Facebook, het kan mediatechnisch soms onverwachts grote gevolgen hebben.

Was op de tv vroeger iets exclusiefs, de kans dat je er nu als bedrijf mee te maken krijgt, wordt met de dag groter. Nu honderden tv- en radio-kanalen, lokale kranten en internet bovenop het nieuws zitten, ontspringt echt niemand de dans meer.
De impact van de media is niet te onderschatten. U kunt dus maar beter zorgen dat u voorbereid bent, want voor u het weet, staan er journalisten op de stoep.

In  het nieuwe mediatraininghandboek van Evert van Wijk  zet hij uiteen hoe u op zo’n moment moet reageren. Lichaamstaal, wat zegt u wel en wat niet, empathie en assertiviteit, interviewtechnieken, echt alles komt aan bod. Hoe gedraagt u zich in de studio, stropdas of geen stropdas, persoonlijk reputatiemanagement, alles komt aan bod!

Evert van Wijk heeft de theorie gelardeerd met smakelijke anekdotes en veel voorbeelden uit de dagelijkse mediapraktijk. Dit alles maakt dit boek meer dan lezenswaardig. In dit mediagenieke tijdperk waarin niets onopgemerkt blijft, is professioneel omgaan met de media een conditio sine qua non.

Met dit boek komt u nooit voor een verrassing te staan!

 

Mediatrainer, publicist en gastdocent

Naast mediatrainer is Evert van Wijk publicist en gastdocent. Hij schreef o.a. boeken over zijn vakgebied en over cultuurverschillen in organisaties.

 

  • MediaGenie(k) – Thema Zaltbommel- 2009
  • Van Sesamstraat naar de Wetstraat – Acco Leuven 2004 (uitverkocht).
  • Een goed verhaal vertellen doe je zo – Acco Leuven 2004 (uitverkocht).
  • Waarom Belgen niet kunnen voetballen en Nederlanders nooit kampioen worden- Lannoo- 2010 (uitverkocht).
  • Valse Vrienden – Boek over cultuurverschillen in het zakendoen tussen Belgen en Nederlanders.
    Lees hier meer over het boek Valse Vrienden

Hoe vindt u ons?

Op de Contactpagina kunt u een boodschap achterlaten.
U kunt ons Bellen of Whatsappen op:
+31 6 42 77 97 41 
U kunt ook een Mail sturen

Zoek in Mediatraining Benelux

Share This