Presentatietraining

Goed presenteren kunt u leren
Offerte?

Presentatietraining voor u alleen of voor groepen

De manier waarop u iets zegt is presentatie. Of dat nu tijdens een debat of persinterview is, of wanneer u voor een volle zaal een presentatie geeft. Ook als u tijdens een een-op-een-gesprek uw gesprekspartner probeert te overtuigen of tot een bepaalde actie probeert aan te zetten, presenteert u. Goed presenteren is vooral ervoor zorgen dat u vriendelijk, betrokken en met kennis van zaken op uw doelpubliek overkomt. Hoe u dit bereikt, dat leren wij u tijdens onze presentatietraining.

 

Wat leert u tijdens een presentatie-training?

Tijdens onze presentatietraining leert u allereerst hoe u een goede presentatie voorbereidt. Maar ook hoe u omgaat met zenuwen die uw presentatie dreigen te blokkeren. Hoe behoudt u de aandacht en hoe zet u audiovisuele middelen het best in? Daarnaast leert u tijdens de presentatietraining hoe u omgaat met een moeilijke zaal of lastige vragen. Maar het allerbelangrijkste is dat u na afloop van deze boeiende presentatietraining in staat bent om op een heldere en overtuigende wijze uw toehoorders aan u te binden.

 

Presentatietraining – een goede voorbereiding

Bij presenteren gaat het om een goede voorbereiding. Stel uzelf daarbij de volgende vragen:

  • Waarom geef ik deze presentatie?
  • Wie is de doelgroep?
  • Welk effect streef ik na?
  • Wat is mijn centrale boodschap?

Als u de antwoorden op deze vragen kent, gaat u op zoek naar de bouwstenen en de uiteindelijke structuur van uw betoog. Tijdens de presentatietrainingen helpen wij u met andere woorden bij het opstellen van een routekaart, maar ook hoe u tijdens uw presentatie op de juiste weg blijft.

 

Ontdek uw Charisma! Volg een Presentatietraining!

Men zegt dat je charisma van nature hebt. Deels is dat waar, maar tijdens onze presentatietrainingen zal blijken dat charismatisch en overtuigend presenteren ook is aan te leren. Wij volgen daarbij de aanpak van leren en oefenen tegelijk. Na afloop van onze presentatietraining zult u merken dat u er klaar voor bent als u in de schijnwerpers staat!

 

Contactinformatie

Op de contactpagina kunt u een boodschap achterlaten.
Bel of Whatsapp op:
tel:+31642779741
E-mailadres: info@mediatrainingbenelux.com

Zoek in Mediatraining Benelux