Tarieven

WAT KOST EEN MEDIATRAINING

Wist u dat in de EU Nederland en de UK de duurste landen zijn om een mediatraining te volgen? Dat is toch nergens voor nodig?

Als u in verband met een acute crisis snel een mediatraining wilt, zal u dat wellicht worst wezen. Dan wilt u gewoon het beste geholpen worden! Al meer dan 25 jaar bewijzen we dat u dan bij ons aan het juiste adres bent.

Wij zijn niet de goedkoopste, zeker niet de duurste. Dat heeft alles te maken met onze werkwijze. Waarom zou u bijvoorbeeld met twee trainers werken als het ook met eentje kan? Onze trainers bedienen vaak zelf de professionele video-apparatuur. Door de bezuinigen bij de radio en tv werkt het vandaag de dag  daar ook zo.

De journalist is cameraman/vrouw en interviewer tegelijkertijd. Net als in onze trainingen…

Wilt u een goede Mediatraining? Neem nu per mail of via de telefoon contact met ons op en we zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een offerte in de bus hebt!

HOE ZIJN ONZE MEDIATRAINING TARIEVEN OPGEBOUWD?

De kosten van een mediatraining worden bepaald door de briefing, mate van voorbereiding, leerdoelstellingen, taal (Nederlands, Engels, Frans), eigen professionele apparatuur of extern camera-, geluids- en belichtingsteam, eventuele huur tv-studio, reiskosten, locatiehuur en catering als de training extern plaats heeft.

Graag maken we voor u een vrijblijvende offerte op basis van uw trainingsdoelstellingen.

Wilt u een goede Mediatraining? Neem nu per mail of via de telefoon contact met ons op en we zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een offerte in de bus hebt!

Hoe vind je ons?

Op de Contactpagina kun je een boodschap achterlaten.
Je kunt ons Bellen of Whatsappen op:
+31 6 42 77 97 41
of op +32 498 44 44 47
Je kunt ook Mail sturen

Je kunt mijn blog volgen

Ik blog over mediatraining, beeldvorming en actuele communicatietrends.

Zoek in Mediatraining Benelux

boek over mediatraining door Evert van Wijk

Gratis eBook MediaGeniek

Volgens het vakblad Communicatie één van de beste boeken over mediatraining ooit

Bedankt voor het aanvragen van MediaGeniek!

Share This