Wat kost een mediatraining

Als u in verband met een acute crisis snel een mediatraining wilt, dan zullen de kosten in de regel niet uw eerste prioriteit hebben. Wat u wel wil is gewoon snel en goed geholpen worden. Al meer dan 30 jaar bewijzen we dat u dan bij ons aan het juiste adres bent.

De kosten van een mediatraining worden bepaald door de mate van voorbereiding, leerdoelstellingen, taal (Nederlands, Engels, Frans), eigen professionele apparatuur of extern camera-, geluids- en belichtingsteam, eventuele huur tv-studio, reiskosten, locatiehuur en catering als de training extern plaats heeft.

Graag maken we op basis van een telefonische briefing een vrijblijvende offerte voor u.

Wilt u een goede Mediatraining? Neem nu per mail of via de telefoon contact met ons op en we zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een offerte in de bus hebt!

Hoe zijn onze mediatrainingtarieven opgebouwd?

De kosten van een mediatraining worden bepaald door de briefing, mate van voorbereiding, leerdoelstellingen, taal (Nederlands, Engels, Frans), eigen professionele apparatuur of extern camera-, geluids- en belichtingsteam, eventuele huur tv-studio, reiskosten, locatiehuur en catering als de training extern plaats heeft.

Graag maken we voor u een vrijblijvende offerte op basis van uw trainingsdoelstellingen.

Wilt u een goede Mediatraining? Neem nu per mail of via de telefoon contact met ons op en we zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een offerte in de bus hebt!

 

Contactinformatie

Op de contactpagina kunt u een boodschap achterlaten.
Bel of Whatsapp op:
tel:+31642779741
E-mailadres: info@mediatrainingbenelux.com

Zoek in Mediatraining Benelux