Wat kost een mediatraining

Wist u dat in de EU Nederland en de UK de duurste landen zijn om een mediatraining te volgen? Dat is toch nergens voor nodig?

Als u in verband met een acute crisis snel een mediatraining wilt, zal u dat wellicht worst wezen. Dan wilt u gewoon het beste geholpen worden! Al meer dan 25 jaar bewijzen we dat u dan bij ons aan het juiste adres bent.

Wij zijn niet de goedkoopste, maar zeker niet de duurste. Dat heeft alles te maken met onze werkwijze. Waarom zou u bijvoorbeeld met twee trainers werken als het ook met eentje kan? Onze trainers bedienen vaak zelf de professionele video-apparatuur. Door de bezuinigen bij de radio en tv werkt het vandaag de dag  daar ook zo.

De journalist is cameraman/vrouw en interviewer tegelijkertijd. Net als in onze trainingen…

Wilt u een goede Mediatraining? Neem nu per mail of via de telefoon contact met ons op en we zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een offerte in de bus hebt!

 

Hoe zijn onze mediatrainingtarieven opgebouwd?

De kosten van een mediatraining worden bepaald door de briefing, mate van voorbereiding, leerdoelstellingen, taal (Nederlands, Engels, Frans), eigen professionele apparatuur of extern camera-, geluids- en belichtingsteam, eventuele huur tv-studio, reiskosten, locatiehuur en catering als de training extern plaats heeft.

Graag maken we voor u een vrijblijvende offerte op basis van uw trainingsdoelstellingen.

Wilt u een goede Mediatraining? Neem nu per mail of via de telefoon contact met ons op en we zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een offerte in de bus hebt!

 

Hoe vindt u ons?

Op de Contactpagina kunt u een boodschap achterlaten.
U kunt ons Bellen of Whatsappen op:
+31 6 42 77 97 41 
U kunt ook een Mail sturen

Zoek in Mediatraining Benelux

Share This